
>
Савенкова, Т.Выбираем соотношение между компонентами козинаки / Т. Савенкова, Э. Крылова //
Савенкова, Т.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - 2012. - N 11. - С. 9-10.
(Шифр в БД Х194632/2012/11)
Ключові слова: козинаки -- производство козинаков -- сырье -- ассортимент -- козинаки -- виробництво козинаків -- сировина -- асортимент --
Анотація:
Авторы статьи делятся опытом расширения ассортимента козинака, получение его диетическими м диабетическими свойствами, снижение его калорийности, повышение его хранения до 6 месяцев
Автори статті діляться досвідом розширення асортименту козинаків, отримання його дієтичними м діабетичними властивостями, зниження його калорійності, підвищення його зберігання до 6 місяців
Додаткові точки доступу:
Крылова, Э.
(Шифр в БД Х194632/2012/11)
Ключові слова: козинаки -- производство козинаков -- сырье -- ассортимент -- козинаки -- виробництво козинаків -- сировина -- асортимент --
Анотація:
Авторы статьи делятся опытом расширения ассортимента козинака, получение его диетическими м диабетическими свойствами, снижение его калорийности, повышение его хранения до 6 месяцев
Автори статті діляться досвідом розширення асортименту козинаків, отримання його дієтичними м діабетичними властивостями, зниження його калорійності, підвищення його зберігання до 6 місяців
Додаткові точки доступу:
Крылова, Э.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|