
>
Рассказываем о технологии изготовления кексов повышенной пищевой ценности / Г. Магомедов [и др.] //
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - 2012. - N 11. - С. 13-16.
(Шифр в БД Х194632/2012/11)
Ключові слова: кекс -- технология приготовления -- пищевая ценность -- кекс -- технологія приготування -- харчова цінність --
Додаткові точки доступу:
Магомедов, Г.
Олейников, А.
Лукина, С.
Исраилова, Х.
Аносова, А.
(Шифр в БД Х194632/2012/11)
Ключові слова: кекс -- технология приготовления -- пищевая ценность -- кекс -- технологія приготування -- харчова цінність --
Додаткові точки доступу:
Магомедов, Г.
Олейников, А.
Лукина, С.
Исраилова, Х.
Аносова, А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|