
>
636.4.085.13
Пунтігам, Р.Менше сої в годівниці - поради щодо зменшення білкової годівлі свиней на відгодівлі [Текст] / Р. Пунтігам //
Пунтігам, Р.
Agroexpert : практ. посіб. аграрія. - 2017. - № 8. - С. 87-90. - ISSN 2078-8193.
(Шифр в БД A634806/2017/8)
Ключові слова: свині -- свиньи -- відгодівля -- откорм -- годівля -- кормление -- протеїни -- протеины -- незамінні амінокислоти -- незаменимые аминокислоты -- екстракційний соєвий шрот -- экстракционный соевый шрот -- раціони -- рационы -- збалансованість -- сбалансированность -- забезпечення білком -- обеспечение белком --
Анотація:
Через відчутні коливання цін на свинину виробники змушені шукати шляхи економії у її виробництві. Так, наприклад, витрати на корми можна скоротити, використовуючи альтернативи білковим кормам і зменшуючи вміст протеїну в збалансованому раціоні.
Через ощутимые колебания цен на свинину производители вынуждены искать пути экономии в ее производстве. Так, например, затраты на корма можно сократить, используя альтернативы белковым кормам и уменьшая содержание протеина в сбалансированном рационе.
(Шифр в БД A634806/2017/8)
УДК | |
636.4.085.13 |
Ключові слова: свині -- свиньи -- відгодівля -- откорм -- годівля -- кормление -- протеїни -- протеины -- незамінні амінокислоти -- незаменимые аминокислоты -- екстракційний соєвий шрот -- экстракционный соевый шрот -- раціони -- рационы -- збалансованість -- сбалансированность -- забезпечення білком -- обеспечение белком --
Анотація:
Через відчутні коливання цін на свинину виробники змушені шукати шляхи економії у її виробництві. Так, наприклад, витрати на корми можна скоротити, використовуючи альтернативи білковим кормам і зменшуючи вміст протеїну в збалансованому раціоні.
Через ощутимые колебания цен на свинину производители вынуждены искать пути экономии в ее производстве. Так, например, затраты на корма можно сократить, используя альтернативы белковым кормам и уменьшая содержание протеина в сбалансированном рационе.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|