
>
664.6+664.8
Макарова, Н. В.Определение содержания флавоноидов и восстанавливающей силы экстрактов овощей / Н. В. Макарова, В. П. Бординова //
Макарова, Н. В.
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - 2011. - N 8. - С. 46-48. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х775324/2011/8)
Рубрики:
Росія
Россия
Ключові слова: овощи -- антиоксиданты -- старение -- флавоноиды -- восстанавливающая сила -- овочі -- антиоксиданти -- старіння -- флавоноїди -- відновлювальна сила --
Анотація:
Представлены результаты исследования различных овощей (морковь, кабачок, баклажан, картофель, репа, томат, перцы: белый, сиреневый, зеленый, желтый и красный) по содержанию общего количества флавоноидов. В образцах овощей также исследован уровень их восстанавливающей силы. По этим показателям выявлены наиболее сильные и наиболее слабые образцы исследуемых полуфабрикатов.
Представлені результати дослідження різних овочів (морква, кабачок, баклажан, картопля, ріпа, томат, перець: білий, бузковий, зелений, жовтий і червоний) за змістом загальної кількості флавоноїдів. У зразках овочів також досліджено рівень їх відновлювальної сили. За цими показниками виявлені найбільш сильні і найбільш слабкі зразки досліджуваних напівфабрикатів.
Додаткові точки доступу:
Бординова, В. П.
(Шифр в БД Х775324/2011/8)
УДК | |
664.6+664.8 | |
664.6 | |
664.8 |
Рубрики:
Росія
Россия
Ключові слова: овощи -- антиоксиданты -- старение -- флавоноиды -- восстанавливающая сила -- овочі -- антиоксиданти -- старіння -- флавоноїди -- відновлювальна сила --
Анотація:
Представлены результаты исследования различных овощей (морковь, кабачок, баклажан, картофель, репа, томат, перцы: белый, сиреневый, зеленый, желтый и красный) по содержанию общего количества флавоноидов. В образцах овощей также исследован уровень их восстанавливающей силы. По этим показателям выявлены наиболее сильные и наиболее слабые образцы исследуемых полуфабрикатов.
Представлені результати дослідження різних овочів (морква, кабачок, баклажан, картопля, ріпа, томат, перець: білий, бузковий, зелений, жовтий і червоний) за змістом загальної кількості флавоноїдів. У зразках овочів також досліджено рівень їх відновлювальної сили. За цими показниками виявлені найбільш сильні і найбільш слабкі зразки досліджуваних напівфабрикатів.
Додаткові точки доступу:
Бординова, В. П.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|