
>
Роль фахівців з виробництва продукції тваринництва в забезпеченні якості і безпеки продуктів харчування в Україні [Текст] / М. С. Ківа [и др.] //
Ефективне тваринництво. - Киiв : ТОВ фірма "Поліграфінко", 2009. - N 1. - Бібліогр. наприкінці ст.
(Шифр в БД Е003210/2009/1)
Додаткові точки доступу:
Ківа, М.С.
Джміль, О.М.
Ткач, С.О.
Федюченко, А. А.
(Шифр в БД Е003210/2009/1)
Додаткові точки доступу:
Ківа, М.С.
Джміль, О.М.
Ткач, С.О.
Федюченко, А. А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|