
>
Віґль, Й.Бруньки проріджувати - більші яблука мати [Текст] / Й. Віґль, Е. Лардшнайдер, Г. Франк //
Віґль, Й.
Agroexpert : практ. посіб. аграрія. - 2012. - № 3. - С. 70-72. - ISSN 2078-8193.
(Шифр в БД A634806/2012/3)
Ключові слова: формування крони -- спосіб проріджування -- середня маса плодів -- затрати праці -- формирование кроны -- способ прореживания -- средняя масса плодов -- затраты труда --
Анотація:
У Вінсхґау, що в італійській частині Тіролю (провінція Трентіно - Альто-Адідже), проводили експерименти з обрізування яблунь сорту Голден Делішес за методом Леспенасса. Спостереження показали, що збільшення середньої маси плодів можливе лише за рахунок зменшення кількості бутонів. Єдиним недоліком цього методу є високі затрати праці.
В Винсхгау, что в итальянской части Тироля (провинция Трентино - Альто-Адидже), проводили эксперименты с обрезки яблонь сорта Голден Делишес методом Леспенасса. Наблюдения показали, что увеличение средней массы плодов возможно только за счет уменьшения количества бутонов. Единственным недостатком этого метода являются высокие затраты труда.
Додаткові точки доступу:
Лардшнайдер, Е.
Франк, Г.
(Шифр в БД A634806/2012/3)
Ключові слова: формування крони -- спосіб проріджування -- середня маса плодів -- затрати праці -- формирование кроны -- способ прореживания -- средняя масса плодов -- затраты труда --
Анотація:
У Вінсхґау, що в італійській частині Тіролю (провінція Трентіно - Альто-Адідже), проводили експерименти з обрізування яблунь сорту Голден Делішес за методом Леспенасса. Спостереження показали, що збільшення середньої маси плодів можливе лише за рахунок зменшення кількості бутонів. Єдиним недоліком цього методу є високі затрати праці.
В Винсхгау, что в итальянской части Тироля (провинция Трентино - Альто-Адидже), проводили эксперименты с обрезки яблонь сорта Голден Делишес методом Леспенасса. Наблюдения показали, что увеличение средней массы плодов возможно только за счет уменьшения количества бутонов. Единственным недостатком этого метода являются высокие затраты труда.
Додаткові точки доступу:
Лардшнайдер, Е.
Франк, Г.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|