
>
Вольф, Т. Т.Влияние азотистых небелковых кислот на влагосвязывающую способность мясных продуктов / Т. Т. Вольф, В. П. Долгушина //
Вольф, Т. Т.
Хранение и перераб. сельхозсырья. - М. : Пищевая пром-сть, 2011. - N 4. - Библиогр. в конце ст.
(Шифр в БД Х775324/2011/4)
Додаткові точки доступу:
Долгушина, В. П.
(Шифр в БД Х775324/2011/4)
Додаткові точки доступу:
Долгушина, В. П.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|