
>
664.746.1/.6:66.085.1
Сапожников, А. Н.Технология улучшения качества хлебопекарной пшеничной муки инфракрасным излучением / А. Н. Сапожников //
Сапожников, А. Н.
Пищевая пром-сть : науч.-производств. журн. - 2009. - № 3. - С. 59. - Библиогр.: с. 59. - ISSN 0235-2486.
(Шифр в БД П698712/2009/3)
Ключові слова: хлеб -- пшеничная мука -- инфракрасное излучение (ИК) --
(Шифр в БД П698712/2009/3)
УДК | |
664.746.1/.6:66.085.1 |
Ключові слова: хлеб -- пшеничная мука -- инфракрасное излучение (ИК) --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|