
>
664.643.1
Стадник, І. Я.Обґрунтування умов проведення експериментів для оптимізації подрібнення хлібних сухариків [Текст] / І. Я. Стадник //
Стадник, І. Я.
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2016. - N 4. - С. 49-50. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х367526/2016/4)
Ключові слова: подрібнення -- измельчение -- деформация -- деформація -- багатоцільове управління -- многоцелевое управление -- сухарики --
Анотація:
Розглянуто процес подрібнення сухих частинок хліба при крихкому руйнуванні з аналізом характерних незначних деформацій сухариків, де прикладена енергія витрачається на подолання сил взаємного учеплення частинок, тобто на утворення нових поверхонь. Запропоновано систему багатоцільового управління технологічним процесом дроблення на основі урахування конструктивних параметрів машин, що сприятиме підвищенню продуктивності, зменшенню витрат енергетичних ресурсів та сировини, поліпшенню якості продукції.
Рассмотрен процесс измельчения сухих частиц хлеба при хрупком разрушении с анализом характерных незначительных деформаций сухариков, где приложенная энергия расходуется на преодоление сил взаимного сцепления частиц, то есть на образование новых поверхностей. Предложена система многоцелевого управления технологическим процессом дробления на основе учета конструктивных параметров машин, что будет способствовать повышению производительности, уменьшению затрат энергетических ресурсов и сырья, улучшению качества продукции.
(Шифр в БД Х367526/2016/4)
УДК | |
664.643.1 |
Ключові слова: подрібнення -- измельчение -- деформация -- деформація -- багатоцільове управління -- многоцелевое управление -- сухарики --
Анотація:
Розглянуто процес подрібнення сухих частинок хліба при крихкому руйнуванні з аналізом характерних незначних деформацій сухариків, де прикладена енергія витрачається на подолання сил взаємного учеплення частинок, тобто на утворення нових поверхонь. Запропоновано систему багатоцільового управління технологічним процесом дроблення на основі урахування конструктивних параметрів машин, що сприятиме підвищенню продуктивності, зменшенню витрат енергетичних ресурсів та сировини, поліпшенню якості продукції.
Рассмотрен процесс измельчения сухих частиц хлеба при хрупком разрушении с анализом характерных незначительных деформаций сухариков, где приложенная энергия расходуется на преодоление сил взаимного сцепления частиц, то есть на образование новых поверхностей. Предложена система многоцелевого управления технологическим процессом дробления на основе учета конструктивных параметров машин, что будет способствовать повышению производительности, уменьшению затрат энергетических ресурсов и сырья, улучшению качества продукции.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|