
>
Отходы кондитерского производства можно преврвтить в доходы //
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - 2013. - N 5. - С. 26-30.
(Шифр в БД Х194632/2013/5)
Ключові слова: отходы -- кондитерские изделия -- методы регенерации -- белковые вещества -- технология молочной крошки -- відходи -- кондитерські вироби -- методи регенерації -- білкові речовини -- технологія молочної крихти --
(Шифр в БД Х194632/2013/5)
Ключові слова: отходы -- кондитерские изделия -- методы регенерации -- белковые вещества -- технология молочной крошки -- відходи -- кондитерські вироби -- методи регенерації -- білкові речовини -- технологія молочної крихти --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|