
>
Кобылянская, Е. В.Маффины и кексы: в чем отличие? / Е. В. Кобылянская, В. Н. Яценко, А. Н. Козырь //
Кобылянская, Е. В.
Хлебопекарское и кондитерское дело : производственно-практический журнал. - 2012. - N 6. - С. 10-11. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х444642/2012/6)
Ключові слова: маффин -- кекс -- текстура -- рецептура -- структурно-механические свойства маффинов и кексов -- маффін -- кекс -- текстура -- рецептура -- структурно-механічні властивості маффінів і кексів --
Анотація:
В статье рассмотрены текстурные различия маффинов и кексов, их структурно-механические свойства.
В статті розглянуті текстурні відмінності маффінів і кексів, їх структурно-механічні властивості
Додаткові точки доступу:
Яценко, В.Н.
Козырь, А.Н.
(Шифр в БД Х444642/2012/6)
Ключові слова: маффин -- кекс -- текстура -- рецептура -- структурно-механические свойства маффинов и кексов -- маффін -- кекс -- текстура -- рецептура -- структурно-механічні властивості маффінів і кексів --
Анотація:
В статье рассмотрены текстурные различия маффинов и кексов, их структурно-механические свойства.
В статті розглянуті текстурні відмінності маффінів і кексів, їх структурно-механічні властивості
Додаткові точки доступу:
Яценко, В.Н.
Козырь, А.Н.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|