>
Попова, А. В.Обеспечение качества и безопасности пищевой продукции путем внедрения системы НАССР / А. В. Попова, Д. Ю. Адаменко //
Попова, А. В.
Пищевая пром-сть : Пищевая пром-сть, 2009. - N 3.
(Шифр в БД П698712/2009/3)
Додаткові точки доступу:
Адаменко, Д.Ю.
(Шифр в БД П698712/2009/3)
Додаткові точки доступу:
Адаменко, Д.Ю.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|