
>
Титов, Е. И.Новые подходы в производстве эмульгированных мясных продуктов / Е. И. Титов, Е. В. Мансветова //
Титов, Е. И.
Пищевая пром-сть : Пищевая пром-сть, 2009. - N 7. - Библиогр. в конце ст.
(Шифр в БД П698712/2009/7)
Додаткові точки доступу:
Мансветова, Е.В.
(Шифр в БД П698712/2009/7)
Додаткові точки доступу:
Мансветова, Е.В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|