663.433:664.785
Вплив температури солодорощення на зміни хімічного складу copтів вівса [Текст] / В. М. Кошова, Н. О. Ємельянова, М. О. Голуб //
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - . - N 8. - С. 72-74. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х367526/2011/8)
УДК
663.433:664.785
664.785

Рубрики:
Україна
Украина

Ключові слова: злакові культури -- злаковые культуры -- зерна вівса -- зерна овса -- лікувальні злаки -- лечебные злаки -- солодорошення вівса -- солодорощение овса --
Анотація:
Стаття присвячена вивченню впливу температури солодорощення сортів вівса - плівчастого та голозерного на зміни їхніх основних фізико-хімічних показників: екстрактивності та вмісту білкових речовин.
Статья посвящена изучению влияния температуры солодорощення сортов овса - пленочного и голозерного на изменения их основных физико-химических показателей: экстрактной и содержимому белковых веществ.
Додаткові точки доступу: