>
Кокосовое масло вполне применимо в технологии производства мороженого //
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - 2013. - N 7/8. - С. 49.
(Шифр в БД Х194632/2013/7/8)
Ключові слова: кокосовое масло -- мороженое -- производство мороженого -- кокосове масло -- морозиво -- виробництво морозива --
(Шифр в БД Х194632/2013/7/8)
Ключові слова: кокосовое масло -- мороженое -- производство мороженого -- кокосове масло -- морозиво -- виробництво морозива --
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|