>
Критерии выбора оборудования для макаронного производства //
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - 2013. - N 12. - С. 26-27.
(Шифр в БД Х194632/2013/12)
Ключові слова: макаронное производство -- технологический процесс -- требования к макаронному оборудованию -- макаронне виробництво -- технологічний процес -- вимоги до макаронного обладнання --
(Шифр в БД Х194632/2013/12)
Ключові слова: макаронное производство -- технологический процесс -- требования к макаронному оборудованию -- макаронне виробництво -- технологічний процес -- вимоги до макаронного обладнання --
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|