>
664.644
Випекти якісний круасан - просто та легко з "Круасаном 9" [Текст] //
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - 2017. - № 3. - С. 35.
(Шифр в БД Х279026/2017/3)
Ключові слова: покращувач "круасан 9" -- улучшитель "круассан 9" -- виробництво круасанів -- производство круассанов -- технологія -- технология --
(Шифр в БД Х279026/2017/3)
| УДК | |
| 664.644 |
Ключові слова: покращувач "круасан 9" -- улучшитель "круассан 9" -- виробництво круасанів -- производство круассанов -- технологія -- технология --
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|