
>
658.527+621.564
Червецов, В. В.Анализ работы поточного охладителя-кристаллизатора / В. В. Червецов, А. Ю. Золотин //
Червецов, В. В.
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - 2011. - N 8. - С. 69-72. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х775324/2011/8)
Ключові слова: пластинчатый охладитель-кристаллизатор -- интенсификация процесса -- пластинчатый скребковый теплообменник -- пластинчастий охолоджувач-кристалізатор -- інтенсифікація процесу -- пластинчастий скребковий теплообмінник --
Анотація:
Рассмотрена теоретическая возможность использования пластинчатого скребкового теплообменника в качестве поточного охладителя-кристаллизатора для лактозосодержащих продуктов. Кристаллизация осуществляется за счет перманентного снижения и поддержания температуры сгущенного молока ниже равновесной температуры водного раствора лактозы.
Розглянуто теоретичну можливість використання пластинчастого скребкового теплообмінника в якості поточного охолоджувача-кристалізатора для лактозосодержащіх продуктів. Кристалізація здійснюється за рахунок перманентного зниження і підтримання температури згущеного молока нижче рівноважної температури водного розчину лактози.
Додаткові точки доступу:
Золотин, А. Ю.
(Шифр в БД Х775324/2011/8)
УДК | |
658.527+621.564 | |
658.527 | |
621.564 |
Ключові слова: пластинчатый охладитель-кристаллизатор -- интенсификация процесса -- пластинчатый скребковый теплообменник -- пластинчастий охолоджувач-кристалізатор -- інтенсифікація процесу -- пластинчастий скребковий теплообмінник --
Анотація:
Рассмотрена теоретическая возможность использования пластинчатого скребкового теплообменника в качестве поточного охладителя-кристаллизатора для лактозосодержащих продуктов. Кристаллизация осуществляется за счет перманентного снижения и поддержания температуры сгущенного молока ниже равновесной температуры водного раствора лактозы.
Розглянуто теоретичну можливість використання пластинчастого скребкового теплообмінника в якості поточного охолоджувача-кристалізатора для лактозосодержащіх продуктів. Кристалізація здійснюється за рахунок перманентного зниження і підтримання температури згущеного молока нижче рівноважної температури водного розчину лактози.
Додаткові точки доступу:
Золотин, А. Ю.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|