
>
579.66.Д77
Джафаров, М. М.Микробиологический состав кисломолочных продуктов [Текст] / М. М. Джафаров //
Джафаров, М. М.
Достижения науки и техники АПК : теорет. и науч.-практ. журн. - 2010. - N 3. - С. 70. - Библиогр. в конце ст. - ISSN 0235-2451.
(Шифр в БД Д073575/2010/3)
Ключові слова: простокваша -- кисляк -- дрожжи -- дріжджі -- молочнокислые бактерии -- молочнокислі бактерії --
Анотація:
Приведена характеристика молочнокислых продуктов 14 районов Республики Азербайджан. Изучено количественное соотношение молочнокислых бактерий и дрожжей в исследуемых продуктах.
Наведена характеристика молочнокислих продуктів 14 районів Республіки Азербайджан. Вивчено кількісне співвідношення молочнокислих бактерій і дріжджів в досліджуваних продуктах.
(Шифр в БД Д073575/2010/3)
УДК | |
579.66.Д77 |
Ключові слова: простокваша -- кисляк -- дрожжи -- дріжджі -- молочнокислые бактерии -- молочнокислі бактерії --
Анотація:
Приведена характеристика молочнокислых продуктов 14 районов Республики Азербайджан. Изучено количественное соотношение молочнокислых бактерий и дрожжей в исследуемых продуктах.
Наведена характеристика молочнокислих продуктів 14 районів Республіки Азербайджан. Вивчено кількісне співвідношення молочнокислих бактерій і дріжджів в досліджуваних продуктах.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|