582.866
Использование фитосырья в производстве мягкого мороженого / В. И. Бобченко [и др.] //
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - . - N 12. - С. 37-38. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х775324/2012/12)
УДК
582.866

Ключові слова: мороженое мягкое -- продукты переработки облепихи -- формирование качества -- морозиво м'яке -- продукти переробки обліпихи -- формування якості --
Анотація:
Изложены подходы к использованию плодов облепихи в производстве мягкого мороженого. Изучено влияние облепихи на формирование качественных показателей молочных смеси. Раскрыты потребительские свойства мягкого мороженого.
Викладено підходи до використання плодів обліпихи у виробництві м'якого морозива. Вивчено вплив обліпихи на формування якісних показників молочних суміші. Розкрито споживчі властивості м'якого морозива.
Додаткові точки доступу: