
>
338.439.4.001.8:637.5(470.331)
Мухаметдинов, И.Ретроспективный анализ производства мяса в Тверской области [Текст] / И. Мухаметдинов //
Мухаметдинов, И.
Международ. с.-х. журн. : науч.-произв. журн. о достижениях мировой науки и практики в АПК. - 2012. - N 3. - С. 49-50. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД М314701/2012/3)
Ключові слова: мясной подкомплекс тверской области -- проблемі мясного скотоводства -- м’ясний підкомплекс тверської області -- проблеми м’ясного скотарства --
Анотація:
Рассмотрены темпы производства мяса в России и Тверской области. Приведены положительные и отрицательные факторы мясного подкомплекса Тверской области. Предложены инициативы по развитию малого и среднего бизнеса по производству говядины.
Розглянуто темпи виробництва м'яса в Росії і Тверській області. Наведено позитивні і негативні фактори м'ясного підкомплексу Тверської області. Запропоновано ініціативи з розвитку малого та середнього бізнесу з виробництва яловичини.
(Шифр в БД М314701/2012/3)
УДК | |
338.439.4.001.8:637.5(470.331) | |
338.439.4.001.8 | |
637.5(470.331) |
Ключові слова: мясной подкомплекс тверской области -- проблемі мясного скотоводства -- м’ясний підкомплекс тверської області -- проблеми м’ясного скотарства --
Анотація:
Рассмотрены темпы производства мяса в России и Тверской области. Приведены положительные и отрицательные факторы мясного подкомплекса Тверской области. Предложены инициативы по развитию малого и среднего бизнеса по производству говядины.
Розглянуто темпи виробництва м'яса в Росії і Тверській області. Наведено позитивні і негативні фактори м'ясного підкомплексу Тверської області. Запропоновано ініціативи з розвитку малого та середнього бізнесу з виробництва яловичини.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|