Міжнародні стандарти Комісії Кодекс Аліментаріус та ФАО/ВООЗ щодо органічного виробництва харчової продукції [Текст] / Г. Гуменюк //
Стандартизація, сертифікація, якість : Науково-технічний журнал. - . - N 2. - С. 19-23. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД -054081/2012/2)
Ключові слова: базові стандарти ifoam -- система вимог -- рослинництво -- тваринництво -- зберігання -- переробка -- транспортування -- базовые стандарты ifoam -- система требований -- растениеводство -- животноводство -- хранение -- переработка -- транспортировка --
Анотація:
Наведено основні положення та коротку характеристику стандартів Комісії Кодекс Аліментаріус та ФАО/ВООЗ (ФАО - Продовольча та сільськогосподарська організація ООН, Food and Agriculture Organization, FAO; ВООЗ - Всесвітня організація охорони здоров’я, World Health Organization, WHO) щодо органічного виробництва харчової продукції рослинного й тваринного походження, продуктів бджільництва та аквакультур.
Приведены основные положения и краткая характеристика стандартов Комиссии Кодекс Алиментариус и ФАО / ВООЗ (ФАО - Продовольственная и сельскохозяйственная организация ООН, Food and Agriculture Organization, FAO; ВООЗ - Всемирная организация здравоохранения, World Health Organization, WHO) по органическому производству пищевой продукции растительного и животного происхождения, продуктов пчеловодства и аквакультур.