
>
Гук, П.Антикризисная стратегия [Текст] / П. Гук //
Гук, П.
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - 2016. - № 2. - С. 44-45.
(Шифр в БД Х279026/2016/2)
Ключові слова: пекарни -- пекарні -- оборудование -- обладнання -- техпроцесс -- техпроцес -- выпечка -- випічка -- ассортимент -- асортимент -- продажа -- продаж --
Анотація:
Директор операционного департамента по производству сети "Фуршет" Вячеслав Онищенко рассказал, как снизить себестоимость изделий, чем отличаются предпочтения покупателей по областям, на что сеть делает ставку и за счет чего наращивает продажи.
Директор операційного департаменту з виробництва мережі "Фуршет" В'ячеслав Онищенко розповів, як знизити собівартість виробів, чим відрізняються переваги покупців по областям, на що мережа робить ставку і за рахунок чого нарощує продажі.
(Шифр в БД Х279026/2016/2)
Ключові слова: пекарни -- пекарні -- оборудование -- обладнання -- техпроцесс -- техпроцес -- выпечка -- випічка -- ассортимент -- асортимент -- продажа -- продаж --
Анотація:
Директор операционного департамента по производству сети "Фуршет" Вячеслав Онищенко рассказал, как снизить себестоимость изделий, чем отличаются предпочтения покупателей по областям, на что сеть делает ставку и за счет чего наращивает продажи.
Директор операційного департаменту з виробництва мережі "Фуршет" В'ячеслав Онищенко розповів, як знизити собівартість виробів, чим відрізняються переваги покупців по областям, на що мережа робить ставку і за рахунок чого нарощує продажі.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|