Антикризисная стратегия [Текст] / П. Гук //
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - . - № 2. - С. 44-45.
(Шифр в БД Х279026/2016/2)
Ключові слова: пекарни -- пекарні -- оборудование -- обладнання -- техпроцесс -- техпроцес -- выпечка -- випічка -- ассортимент -- асортимент -- продажа -- продаж --
Анотація:
Директор операционного департамента по производству сети "Фуршет" Вячеслав Онищенко рассказал, как снизить себестоимость изделий, чем отличаются предпочтения покупателей по областям, на что сеть делает ставку и за счет чего наращивает продажи.
Директор операційного департаменту з виробництва мережі "Фуршет" В'ячеслав Онищенко розповів, як знизити собівартість виробів, чим відрізняються переваги покупців по областям, на що мережа робить ставку і за рахунок чого нарощує продажі.