
>
330.341:664
Алексейчева, Е. Ю.Повышение эффективности развития предприятий пищевой промышленности [Текст] / Е. Ю. Алексейчева, М. Д. Магомедов, В. В. Строев //
Алексейчева, Е. Ю.
Пищевая пром-сть : науч.-производств. журн. - 2011. - N 11. - С. 40-43. - Библиогр. в конце ст. - ISSN 0235-2486.
(Шифр в БД П698712/2011/11)
Рубрики:
Росія
Россия
Ключові слова: пищевая промышленность -- эффективность развития предприятия -- отрасли -- рейтинг -- динамика развития -- харчова промисловість -- ефективність розвитку підприємства -- галузі -- динаміка розвитку --
Анотація:
Раскрываются основные подходы к дефиниции категорий эффективность производства и эффективность развития. Описываются основные тенденции производства продуктов питания в Российской Федерации в современных условиях. Анализируются проблемы пищевой промышленности и предлагаются основные направления повышения эффективности ее развития.
Розкриваються основні підходи до дефініції категорій ефективність виробництва та ефективність розвитку. Описуються основні тенденції виробництва продуктів харчування в Російській Федерації в сучасних умовах. Аналізуються проблеми харчової промисловості і пропонуються основні напрями підвищення ефективності її розвитку.
Додаткові точки доступу:
Магомедов, М. Д.
Строев, В. В.
(Шифр в БД П698712/2011/11)
УДК | |
330.341:664 | |
330.341 | |
664 |
Рубрики:
Росія
Россия
Ключові слова: пищевая промышленность -- эффективность развития предприятия -- отрасли -- рейтинг -- динамика развития -- харчова промисловість -- ефективність розвитку підприємства -- галузі -- динаміка розвитку --
Анотація:
Раскрываются основные подходы к дефиниции категорий эффективность производства и эффективность развития. Описываются основные тенденции производства продуктов питания в Российской Федерации в современных условиях. Анализируются проблемы пищевой промышленности и предлагаются основные направления повышения эффективности ее развития.
Розкриваються основні підходи до дефініції категорій ефективність виробництва та ефективність розвитку. Описуються основні тенденції виробництва продуктів харчування в Російській Федерації в сучасних умовах. Аналізуються проблеми харчової промисловості і пропонуються основні напрями підвищення ефективності її розвитку.
Додаткові точки доступу:
Магомедов, М. Д.
Строев, В. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|