
>
641.5
Богданов, В. Д.Рыбомучные кулинарные изделия повышенной биологической ценности / В. Д. Богданов, С. А. Пакляченко //
Богданов, В. Д.
Пищевая пром-сть : науч.-производств. журн. - 2009. - № 5. - С. 12-14. - Библиогр. в конце ст. - ISSN 0235-2486.
(Шифр в БД П698712/2009/5)
Ключові слова: кулинарные рыбомучные изделия -- продукты повышенной пищевой ценности -- рыбное сырье --
Додаткові точки доступу:
Пакляченко, С.А.
(Шифр в БД П698712/2009/5)
УДК | |
641.5 |
Ключові слова: кулинарные рыбомучные изделия -- продукты повышенной пищевой ценности -- рыбное сырье --
Додаткові точки доступу:
Пакляченко, С.А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|