
>
Ленс, М.Проаналізуємо нові тенденції та відомі методи визначення якості зерна, борошна й тіста : такі знання вкрай потрібні заготівельникам збіжжя, млинарям і хлібопекарям / М. Ленс //
Ленс, М.
Зерно і хліб : наук.-вироб. журн. - 2009. - N 2. - С. 39-43. - Библиогр.: с. 43.
(Шифр в БД З092708/ 2009/2)
(Шифр в БД З092708/ 2009/2)
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|