
>
663.4
Иванченко, О.Полезные компоненты пива и пути их повышения [Текст] / О. Иванченко, Т. Проскурякова //
Иванченко, О.
Продукты & ингредиенты : науч.-практ. журн. - 2016. - № 7/8. - С. 42-44. - Бібліогр. наприкінці ст. -Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД П474828/2016/7/8)
Ключові слова: пиво -- хімічний склад -- химический состав -- антиоксиданты -- антиоксиданти -- фенольные соединения -- фенольні сполуки -- производство -- виробництво --
Анотація:
К настоящему времени в пиве обнаружено и индентифицировано более 200 соединений.
До теперішнього часу в пиві виявлено та ідентифіковано більше 200 сполук.
Додаткові точки доступу:
Проскурякова, Т.
(Шифр в БД П474828/2016/7/8)
УДК | |
663.4 |
Ключові слова: пиво -- хімічний склад -- химический состав -- антиоксиданты -- антиоксиданти -- фенольные соединения -- фенольні сполуки -- производство -- виробництво --
Анотація:
К настоящему времени в пиве обнаружено и индентифицировано более 200 соединений.
До теперішнього часу в пиві виявлено та ідентифіковано більше 200 сполук.
Додаткові точки доступу:
Проскурякова, Т.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|