
>
Чайка, И.В шоколад добавляют фруктовый сок для уменьшения содержания жиров / И. Чайка //
Чайка, И.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - 2012. - N 12. - С. 19.
(Шифр в БД Х194632/2012/12)
Ключові слова: шоколад -- фруктовый сок -- жиры -- шоколад -- фруктовий сік -- жири --
(Шифр в БД Х194632/2012/12)
Ключові слова: шоколад -- фруктовый сок -- жиры -- шоколад -- фруктовий сік -- жири --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|