
>
664.68:620.2
Лозова, Т. М.Нетрадиційна сировина в технології виробництва вафель із жировими начинками [Текст] / Т. М. Лозова, М. К. Турчиняк //
Лозова, Т. М.
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2017. - N9. - С. 36-38. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х367526/2017/9)
Ключові слова: вафлі -- вафли -- жирові начинки -- жировые начинки -- нетрадиційна сировина -- нетрадиционное сырье -- жирнокислотний склад -- жирнокислотный состав --
Анотація:
Запропоновано застосовувати у вафельних начинках олію волоського горіха та пилок квітковий. Введення в рецептуру зазначених добавок обумовило збагачення готової продукції ненасиченими жирними кислотами, зменшення частки насичених жирних кислот.
Предложено применять в вафельных начинках масло грецкого ореха и пыльцу цветочную. Введение в рецептуру указанных добавок обусловило обогащение готовой продукции ненасыщенными жирными кислотами, уменьшение доли насыщенных жирных кислот.
Додаткові точки доступу:
Турчиняк, М. К.
(Шифр в БД Х367526/2017/9)
УДК | |
664.68:620.2 | |
664.68 | |
620.2 |
Ключові слова: вафлі -- вафли -- жирові начинки -- жировые начинки -- нетрадиційна сировина -- нетрадиционное сырье -- жирнокислотний склад -- жирнокислотный состав --
Анотація:
Запропоновано застосовувати у вафельних начинках олію волоського горіха та пилок квітковий. Введення в рецептуру зазначених добавок обумовило збагачення готової продукції ненасиченими жирними кислотами, зменшення частки насичених жирних кислот.
Предложено применять в вафельных начинках масло грецкого ореха и пыльцу цветочную. Введение в рецептуру указанных добавок обусловило обогащение готовой продукции ненасыщенными жирными кислотами, уменьшение доли насыщенных жирных кислот.
Додаткові точки доступу:
Турчиняк, М. К.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|