
>
577.117.3.581.198
Повышение качества овощных культур как продуктов функционального питания [Текст] / М. С. Гинс [и др.] //
Достижения науки и техники АПК : теорет. и науч.-практ. журн. - 2011. - N 3. - С. 34-37. - Библиогр. в конце ст. - ISSN 0235-2451.
(Шифр в БД Д073575/2011/3)
Ключові слова: функциональные продукты -- качество -- биологически активные вещества -- фенольные соединения -- антиоксиданты -- функціональні продукти -- якість -- біологічно активні речовини -- фенольні сполуки --
Анотація:
Содержание биологически активных веществ и антиоксидантов определяли в растениях овощных культур сортов селекции ВНИИССОК, которые по хозяйственному использованию относились к листовым и листостебельным (капустные, зеленые и пряновкусовые), корне- и клубнеплодным (морковь, свекла столовая, дайкон, якон, стахис), луковым и плодовым (томат, перец).
Зміст біологічно активних речовин і антиоксидантів визначали в рослинах овочевих культур сортів селекції ВНДІССОК, які за господарським використанням відносилися до листових і листостеблових (капустяні, зелені і пряносмакові), корені- і бульбоплідні (морква, буряк столовий, дайкон, якон, стахис), цибулевим і плодовим (томат, перець).
Додаткові точки доступу:
Гинс, М. С.
Пивоваров, В. Ф.
Гинс, В. К.
Кононков, П. Ф.
(Шифр в БД Д073575/2011/3)
УДК | |
577.117.3.581.198 |
Ключові слова: функциональные продукты -- качество -- биологически активные вещества -- фенольные соединения -- антиоксиданты -- функціональні продукти -- якість -- біологічно активні речовини -- фенольні сполуки --
Анотація:
Содержание биологически активных веществ и антиоксидантов определяли в растениях овощных культур сортов селекции ВНИИССОК, которые по хозяйственному использованию относились к листовым и листостебельным (капустные, зеленые и пряновкусовые), корне- и клубнеплодным (морковь, свекла столовая, дайкон, якон, стахис), луковым и плодовым (томат, перец).
Зміст біологічно активних речовин і антиоксидантів визначали в рослинах овочевих культур сортів селекції ВНДІССОК, які за господарським використанням відносилися до листових і листостеблових (капустяні, зелені і пряносмакові), корені- і бульбоплідні (морква, буряк столовий, дайкон, якон, стахис), цибулевим і плодовим (томат, перець).
Додаткові точки доступу:
Гинс, М. С.
Пивоваров, В. Ф.
Гинс, В. К.
Кононков, П. Ф.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|