
>
Применение гидроколлоидов при создании новых продуктов увеличивается [Текст] //
Продукты & ингредиенты : науч.-практ. журн. - 2016. - № 7/8. - С. 15.
(Шифр в БД П474828/2016/7/8)
Ключові слова: хлебобулочные изделия -- хлібобулочні вироби -- гидроколлоиды -- гідроколоїди -- высокобелковые продукты -- високобілкові продукти -- безглютеновые продукты -- безглютенові продукти --
(Шифр в БД П474828/2016/7/8)
Ключові слова: хлебобулочные изделия -- хлібобулочні вироби -- гидроколлоиды -- гідроколоїди -- высокобелковые продукты -- високобілкові продукти -- безглютеновые продукты -- безглютенові продукти --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|