>
Бердутина, А. В.Методика определения эмульсионных свойств белковых препаратов / А. В. Бердутина, А. С. Громов //
Бердутина, А. В.
Пищевая пром-сть : Пищевая пром-сть, 2009. - N 9. - Библиогр. в конце ст.
(Шифр в БД П698712/2009/9)
Додаткові точки доступу:
Громов, А.С.
(Шифр в БД П698712/2009/9)
Додаткові точки доступу:
Громов, А.С.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|