
>
631.362.7
Обжаривание сыпучих пищевых продуктов [Текст] / В. И. Курдюмов [и др.] //
Механизация и электрификация сел. хоз-ва : теорет. и науч.-практ. журн. - 2011. - N 1. - С. 23-24. - Библиогр.: с. 23-24.
(Шифр в БД М218069/2011/1)
Ключові слова: сыпучий пищевой материал -- обжаривание -- электроустановка -- контактный нагрев --
Анотація:
Предложены электрические установки для качественного обжаривания сыпучих пищевых продуктов.
Додаткові точки доступу:
Курдюмов, В.И.
Павлушин, А.А.
Зозуля, И.Н.
Сутягин, С.А.
(Шифр в БД М218069/2011/1)
УДК | |
631.362.7 |
Ключові слова: сыпучий пищевой материал -- обжаривание -- электроустановка -- контактный нагрев --
Анотація:
Предложены электрические установки для качественного обжаривания сыпучих пищевых продуктов.
Додаткові точки доступу:
Курдюмов, В.И.
Павлушин, А.А.
Зозуля, И.Н.
Сутягин, С.А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|