
>
Галстян, А. Г.К вопросу кристаллизации лактозы из насыщенных растворов / А. Г. Галстян, А. Н. Петров //
Галстян, А. Г.
Хранение и переработка сельхозсырья : теоретический журнал. - 2008. - N4. - С. 21-24.
(Шифр в БД Х775324/2008/4)
Ключові слова: ТЕОРЕТИЧЕСКИЕ АСПЕКТЫ ХРАНЕНИЯ И ПЕРЕРАБОТКИ СЕЛЬХОЗПРОДУКЦИИ -- молоко -- технология КОНСЕРВИРОВАНИЯ --
Додаткові точки доступу:
Петров, А.Н.
(Шифр в БД Х775324/2008/4)
Ключові слова: ТЕОРЕТИЧЕСКИЕ АСПЕКТЫ ХРАНЕНИЯ И ПЕРЕРАБОТКИ СЕЛЬХОЗПРОДУКЦИИ -- молоко -- технология КОНСЕРВИРОВАНИЯ --
Додаткові точки доступу:
Петров, А.Н.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|