Дослідження вмісту ароматутворюючих речовин в безглютеновому хлібі з різними видами круп’яних культур / А. М. Грищенко, О. Д. Тесля, В. І. Дробот //
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - . - N 9. - С. 47-48. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х367526/2012/9)
Ключові слова: целіакія -- безглютеновий хліб -- бісульфітзв’язуючі речовини -- ароматоутворюючі речовини -- целиакия -- безглютеновый хлеб -- бисульфитсвязующие вещества -- ароматобразующие вещества --
Анотація:
Досліджено вміст бісульфітзв’язуючих сполук та встановлено вплив борошна круп'яних культур на їх вміст.
Исследовано содержание бисульфитсвязующих соединений и установлено влияние муки крупяных культур на их содержание.
Додаткові точки доступу: