>
Паливода, С. Д.Вплив камедей рослинного походження на властивості тіста та якість макаронних виробів із хлібопекарського борошна / ; ; ; ; ; С. Д. Поливод, В. Г. Юрчак //
Паливода, С. Д.
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2009. - N 8. - С. 48-51. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х367526/2009/8)
Ключові слова: технологии хлебопечения --
Додаткові точки доступу:
Юрчак, В.Г.
(Шифр в БД Х367526/2009/8)
Ключові слова: технологии хлебопечения --
Додаткові точки доступу:
Юрчак, В.Г.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|