Проаналізуємо нові тенденції та відомі методи визначення якості зерна, борошна й тіста / М. Ленс //
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - . - N 5. - С. 6-11. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х194632/2013/5)
Ключові слова: якість зерна -- якість борошна -- якість тіста -- прилад для оцінки рівня вологості мт-с -- фарінограф -е -- екстенсограф -е -- амілограф е -- віскограф - е -- глютограф -е -- лабораторний млинок -- схема помелу -- обладнання -- качество зерна -- качество муки -- качество теста -- оборудование -- фаринограф -е -- экстенсограф -е -- амилограф е -- вискограф - е -- глютограф -е -- лабораторная мельница -- схема помола --