
>
637.513.48.001
Шевченко, В.Визначення впливу технологічних і конструктивних параметрів обладнання та температурній режим тонкого подрібнення м’ясної сировини [Текст] / В. Шевченко, С. Вербицький //
Шевченко, В.
Техніка АПК : наук.-техн. журн. - 2007. - № 1/2. - С. 30-32. - Библиогр.: с. 32.
(Шифр в БД *193544/2007/1/2)
Ключові слова: кутери -- кутерування фаршу -- фарш --
Додаткові точки доступу:
Вербицький, С.
(Шифр в БД *193544/2007/1/2)
УДК | |
637.513.48.001 |
Ключові слова: кутери -- кутерування фаршу -- фарш --
Додаткові точки доступу:
Вербицький, С.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|