
>
Коновалова, М.Как же влияет температура на реологические характеристики пряничного теста / М. Коновалова, А. Евтушенко //
Коновалова, М.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - 2013. - N 6. - С. 46-48. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х194632/2013/6)
Додаткові точки доступу:
Евтушенко, А.
(Шифр в БД Х194632/2013/6)
Додаткові точки доступу:
Евтушенко, А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|