
>
664.001.86
Прокушева, Е. А.Современные требования к количественному и качественному составу пищевых продуктов [Текст] / Е. А. Прокушева //
Прокушева, Е. А.
Пищевая пром-сть : науч.-производств. журн. - 2011. - N 8. - С. 8-10. - Библиогр. в конце ст. - ISSN 0235-2486.
(Шифр в БД П698712/2011/8)
Рубрики:
Пищевая промышленность
харчова промисловість
Ключові слова: пищевые вещества -- биологическая ценность -- незаменимые аминокислоты -- ненасыщенные жирные кислоты -- пищевые волокна -- харчові речовини -- біологічна цінність -- незамінні амінокислоти -- ненасичені жирні кислоти -- харчові волокна --
Анотація:
Согласно концепции сбалансированного питания, для нормальной жизнедеятельности человека необходимо не только поступление в организм таких важных компонентов пищи, как незаменимые аминокислоты, полиненасыщенные жирные кислоты, минеральные соли, витамины, но и обеспечение определенных соотношений между ними. В то же время, согласно теории адекватного питания, питание должно быть не только сбалансированным, но и адекватным, т.е. содержащим балластные вещества и соответствующим возможностям организма.
Відповідно до концепції збалансованого харчування, для нормальної життєдіяльності людини необхідно не тільки надходження в організм таких важливих компонентів їжі, як незамінні амінокислоти, поліненасичені жирні кислоти, мінеральні солі, вітаміни, а й забезпечення певних співвідношень між ними. У той же час, відповідно до теорії адекватного харчування, харчування має бути не тільки збалансованим, але і адекватним, тобто містити баластні речовини і відповідним можливостям організму.
(Шифр в БД П698712/2011/8)
УДК | |
664.001.86 |
Рубрики:
Пищевая промышленность
харчова промисловість
Ключові слова: пищевые вещества -- биологическая ценность -- незаменимые аминокислоты -- ненасыщенные жирные кислоты -- пищевые волокна -- харчові речовини -- біологічна цінність -- незамінні амінокислоти -- ненасичені жирні кислоти -- харчові волокна --
Анотація:
Согласно концепции сбалансированного питания, для нормальной жизнедеятельности человека необходимо не только поступление в организм таких важных компонентов пищи, как незаменимые аминокислоты, полиненасыщенные жирные кислоты, минеральные соли, витамины, но и обеспечение определенных соотношений между ними. В то же время, согласно теории адекватного питания, питание должно быть не только сбалансированным, но и адекватным, т.е. содержащим балластные вещества и соответствующим возможностям организма.
Відповідно до концепції збалансованого харчування, для нормальної життєдіяльності людини необхідно не тільки надходження в організм таких важливих компонентів їжі, як незамінні амінокислоти, поліненасичені жирні кислоти, мінеральні солі, вітаміни, а й забезпечення певних співвідношень між ними. У той же час, відповідно до теорії адекватного харчування, харчування має бути не тільки збалансованим, але і адекватним, тобто містити баластні речовини і відповідним можливостям організму.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|