
>
637.147.2
Курбанова, М. Г.Экспериментальное обоснование технологических параметров получения кислотного гидролизата казеина [Текст] / М. Г. Курбанова //
Курбанова, М. Г.
Достижения науки и техники АПК : теорет. и науч.-практ. журн. - 2011. - N 5. - С. 79-80. - Библиогр. в конце ст. - ISSN 0235-2451.
(Шифр в БД Д073575/2011/5)
Ключові слова: кислотный гидролиз -- казеин -- очистка -- аминокислоты -- кислотний гідроліз -- соляная кислота -- казеїн -- очищення -- амінокислоти --
Анотація:
Изложены результаты экспериментальных исследований по производству кислотного гидроизата казеина (использование соляной кислоты в качестве химического агента, температра 110±5 °С, соотношение субстрат-кислота 1:200, продолжительность гидролиза 24,00±0,05 ч) и его очистки от органических примесей.
Викладено результати експериментальних досліджень по виробництву кислотного гідроізата казеїну (використання соляної кислоти як хімічного агента, температра 110 ± 5 ° С, співвідношення субстрат-кислота 1:200, тривалість гідролізу 24,00 ± 0,05 год) і його очистки від органічних домішок.
(Шифр в БД Д073575/2011/5)
УДК | |
637.147.2 |
Ключові слова: кислотный гидролиз -- казеин -- очистка -- аминокислоты -- кислотний гідроліз -- соляная кислота -- казеїн -- очищення -- амінокислоти --
Анотація:
Изложены результаты экспериментальных исследований по производству кислотного гидроизата казеина (использование соляной кислоты в качестве химического агента, температра 110±5 °С, соотношение субстрат-кислота 1:200, продолжительность гидролиза 24,00±0,05 ч) и его очистки от органических примесей.
Викладено результати експериментальних досліджень по виробництву кислотного гідроізата казеїну (використання соляної кислоти як хімічного агента, температра 110 ± 5 ° С, співвідношення субстрат-кислота 1:200, тривалість гідролізу 24,00 ± 0,05 год) і його очистки від органічних домішок.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|