>
Скласти оптимальний кількісний баланс помелу зерна - значить зорієнтуватися на ефективну роботу розмелювального відділення / Є. Дмитрук [и др.] //
Зерно і хліб. - Киiв : КП "Ред.-вид. центр "ЗіХ", 2009. - N 1.
(Шифр в БД З092708/2009/1)
Додаткові точки доступу:
Дмитрук, Є.
Ільчук, В.
Борець, А.
Харченко Є., Є., мол. наук. співроб., Нац. ун-т харч. технологій, м. Київ
(Шифр в БД З092708/2009/1)
Додаткові точки доступу:
Дмитрук, Є.
Ільчук, В.
Борець, А.
Харченко Є., Є., мол. наук. співроб., Нац. ун-т харч. технологій, м. Київ
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|