
>
Технология охлаждения и хранения рыбы горячего копчения с применением антимикробных пищевых покрытий / О. В. Большаков [и др.] //
Пищевая пром-сть : Пищевая пром-сть, 2009. - N 11.
(Шифр в БД П698712/2009/11)
Додаткові точки доступу:
Большаков, О.В.
Гитинамагомедов, М.М.
Дибирасулаев, М.А.
Кюрегян, О. Д.
(Шифр в БД П698712/2009/11)
Додаткові точки доступу:
Большаков, О.В.
Гитинамагомедов, М.М.
Дибирасулаев, М.А.
Кюрегян, О. Д.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|