577.125:546.15:636.59
Якість яєць і продуктивність перепілок за різного рівня йоду в їх раціонах / А. В. Гунчак, І. Б. Ратич //
Вісн. аграр. науки : наук.-теорет. журн. - . - N 6. - С. 41-43. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД В014345/2012/6)
УДК
577.125:546.15:636.59
577.125
546.15
636.59

Ключові слова: морфометричні показники -- жовтки яєць -- біохімічні показники -- сліпа кишка -- кокові мікроорганізми -- морфометрические показатели -- желтки яиц -- биохимические показатели -- слепая кишка -- кокковые микроорганизмы --
Анотація:
Установлено позитивний вплив підвищення рівня йоду в раціоні перепілок на продуктивність птиці та біологічну цінність яєць.
Установлено позитивное повышение уровня йода в рационе перепелок на продуктивность птиц и биологическую ценность яиц.
Додаткові точки доступу: