
>
631.363.21
Шагдыров, И. Б.Результаты и анализ продуктов помола, полученных в трехступенчатом измельчителе [Текст] / И. Б. Шагдыров //
Шагдыров, И. Б.
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2011. - N 8. - С. 68-69. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х367526/2011/8)
Рубрики:
Україна
Украина
Ключові слова: пшеница -- овес -- ячмень -- мукомольное производство -- борошномельне виробництво --
Анотація:
Приводится анализ результатов экспериментов по оценке качественной работы трехступенчатого измельчителя. С помощью помольных характеристик определялись: характер частотного распределения измельченного фуражного зерна по ступеням измельчения; процентное содержание измельченных частиц диаметром более 3 мм, а также наличие целых зерен в готовом продукте; процентное содержание мучнистой фракции (частицы диаметром менее 0,25 мм) в готовом продукте.
Наводиться аналіз результатів експериментів за оцінкою якісної роботи триступінчатого подрібнювача. За допомогою помольних характеристик визначалися: характер частотного розподілу подрібненого фуражного зерна по рівнях подрібнення; процентний вміст подрібнених часток діаметром більше 3 мм, а також наявність цілих зерен в готовому продукті; процентний вміст борошнистої фракції (частки діаметром менше 0,25 мм) в готовому продукті.
(Шифр в БД Х367526/2011/8)
УДК | |
631.363.21 |
Рубрики:
Україна
Украина
Ключові слова: пшеница -- овес -- ячмень -- мукомольное производство -- борошномельне виробництво --
Анотація:
Приводится анализ результатов экспериментов по оценке качественной работы трехступенчатого измельчителя. С помощью помольных характеристик определялись: характер частотного распределения измельченного фуражного зерна по ступеням измельчения; процентное содержание измельченных частиц диаметром более 3 мм, а также наличие целых зерен в готовом продукте; процентное содержание мучнистой фракции (частицы диаметром менее 0,25 мм) в готовом продукте.
Наводиться аналіз результатів експериментів за оцінкою якісної роботи триступінчатого подрібнювача. За допомогою помольних характеристик визначалися: характер частотного розподілу подрібненого фуражного зерна по рівнях подрібнення; процентний вміст подрібнених часток діаметром більше 3 мм, а також наявність цілих зерен в готовому продукті; процентний вміст борошнистої фракції (частки діаметром менше 0,25 мм) в готовому продукті.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|