
>
663.674:633.66:637.344
Голубева, Л. В.Десертные продукты питания функционального назначения / Л. В. Голубева, Е. И. Мельникова, Е. Б. Терешкова //
Голубева, Л. В.
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - 2010. - N 9. - С. 63-65.
(Шифр в БД Х775324/2010/9)
Ключові слова: мембранные технологии -- творожная сыворотка -- десертные продукты -- вещества стевии --
Анотація:
Статья содержит информацию о технологии молочно-растительного десерта на основе творожной сыворотки. Основное место в статье уделено технологии и рецептуре взбитого продукта.
Додаткові точки доступу:
Мельникова, Е.И.
Терешкова, Е.Б.
(Шифр в БД Х775324/2010/9)
УДК | |
663.674:633.66:637.344 | |
633.66 | |
637.344 |
Ключові слова: мембранные технологии -- творожная сыворотка -- десертные продукты -- вещества стевии --
Анотація:
Статья содержит информацию о технологии молочно-растительного десерта на основе творожной сыворотки. Основное место в статье уделено технологии и рецептуре взбитого продукта.
Додаткові точки доступу:
Мельникова, Е.И.
Терешкова, Е.Б.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|