
>
Сирохман, І.Споживчі властивості нового печиваможно поліпшити, додаючи до їх рецептури нетрадиційну рослинну сировину / І. Сирохман, Т. Лозова, О. Давидович //
Сирохман, І.
Харч. і перероб. пром-сть : наук.-виробн. журн. - 2010. - N 2. - С. 15-16.
(Шифр в БД Х686004/2010/2)
Ключові слова: харчові добавки --
Додаткові точки доступу:
Лозова, Т.
Давидович, О.
(Шифр в БД Х686004/2010/2)
Ключові слова: харчові добавки --
Додаткові точки доступу:
Лозова, Т.
Давидович, О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|