
>
Дослідження впливу морських водоростей на показники якості та процес черствіння хлібобулочних виробів / Л. О. Шаран [и др.] //
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2010. - N 12. - С. 61-62. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х367526/2010/12)
Ключові слова: переробка водоростей -- продукти -- хімічний склад --
Додаткові точки доступу:
Шаран, Л.О.
Арсеньєва, Л.Ю.
Доценко, В.Ф.
Корзун, В.Н.
(Шифр в БД Х367526/2010/12)
Ключові слова: переробка водоростей -- продукти -- хімічний склад --
Додаткові точки доступу:
Шаран, Л.О.
Арсеньєва, Л.Ю.
Доценко, В.Ф.
Корзун, В.Н.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|