>
Смертина, Е. С.Костария ребристая - функциональный компонент в обогащенных хлебобулочных изделиях / Е. С. Смертина, Л. Н. Федянина, Т. К. Каленик //
Смертина, Е. С.
Хранение и перераб. сельхозсырья. - М. : Пищевая пром-сть, 2011. - N 3. - Библиогр. в конце ст.
(Шифр в БД Х775324/2011/3)
Додаткові точки доступу:
Федянина, Л. Н.
Каленик, Т. К.
(Шифр в БД Х775324/2011/3)
Додаткові точки доступу:
Федянина, Л. Н.
Каленик, Т. К.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|