
>
Вплив біотехнологічної обробки м’яса на смакоароматичні властивості шинкових виробів / Л. У. Войцехівська [и др.] //
Вісн. аграр. науки. - Київ : УААН, 2008. - N 12. - Библиогр. в конце ст.
(Шифр в БД В014345/2008/12)
Додаткові точки доступу:
Войцехівська, Л.У.
Старчевой, О. М.
Лизова, В. Ю.
Середюк, С. І.
(Шифр в БД В014345/2008/12)
Додаткові точки доступу:
Войцехівська, Л.У.
Старчевой, О. М.
Лизова, В. Ю.
Середюк, С. І.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|